Un bărbat, de 36 de ani, din Galaţi, urmărit internaţional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de poliţişti. Bărbatul avea asupra lui un cuţit, potrivit Adevărul.

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Galaţi şi jandarmi, care efectuau activităţi de verificare într-un tren Interregio, de pe ruta Făurei – Buzău, au depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Galaţi, urmărit internaţional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Austria emiseseră un mandat european de arestare.  

„Cu ocazia controlului corporal al bărbatului, care circula fraudulos, poliţiştii au găsit asupra acestuia un cuţit, lung de aproximativ 30 de centimetri, motiv pentru care i-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”, a transmis IPJ Galaţi.  Persoana în cauză, cercetată pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, pe teritoriul Austriei, a fost prezentată Curţii de Apel Ploieşti, care a emis pe numele său un mandat de arestare provizorie, în vederea extrădării.

Citește și: Peste 200 de amenzi, aplicate în weekend pentru nerespectarea măsurilor impuse în starea de alertă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.