O autospecială de Poliție din județul Caraș-Severin a fost distrusă cu ciocanul de un bărbat supărat pe oamenii legii. Individul a profitat că la postul de poliție nu era nimeni, așa că a luat ciocanul și și-a vărsat nervii pe mașină.

“Nu suport poliția!”, a spus la audieri bărbatul. Pentru fapta sa, el s-a ales cu control judiciar pentru 60 de zile. Incidentul, care a avut loc la Postul de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin, a fost făcut public de reprezentanții Sindicatului Europol. „Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o “autospecială” de politie Duster, aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin.

Imaginile sunt revoltătoare și reflectă, la acest moment, gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor. (…) De-a dreptul halucinantă a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “Nu suport poliția!”, dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte”, se arată în mesajul care însoțește clipul video. Potrivit reprezentanților Sindicatului Europol, bărbatul în cauză a fost identificat și prins de polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. În urma audierilor, procurorii au dispus, în cazul lui, control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește și: O judecătoare a lăsat liber un cuțitar, după ce în trecut a eliberat un pedofil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.