Patru din cele 9 persoane reținute duminică de polițiști, în dosarul de braconaj, au fost prezentate în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, iar alte trei au fost plasate sub control judiciar de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Instanța a admis arestarea preventivă în cazul a trei persoane, iar pentru cea de a patra a fost dispus arestul la domiciliu.

Din cele 9 persoane reținute ieri, patru au fost duse de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivti IPJ Bistrița-Năsăud, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de un bărbat de 34 de ani, din Agrieș și pentru alți doi în vârstă de 33 și 56 de ani, din Perișor.

Măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile a fost dispusă în cazul unui tânăr de 26 de ani, din comuna Spermezeu.

Față de alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, din Spermezeu, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a disous măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase în cadrul dosarului penal întocmit.

CITEȘTE ȘI:

15 percheziții la braconieri din șase localități! Nouă persoane reținute

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.