CNAIR a postat un anunț pentru a cere feedback-ul publicului și al companiilor cu privire la proiectul de reabilitare a Transfăgărășanului. Anunțul este disponibil pe site-ul www.cnadnr.ro și va fi în consultare pentru 20 de zile de la publicarea anunțului. Interesații pot transmite propuneri și documente prin e-mail la adresa consultare.piata@andnet.ro.

Sursa de finanțare este Fonduri Europene Nerambursabile – Programul Operațional de Transport. Obiectivele proiectului includ lucrări de consolidare și de siguranță rutieră, identificarea zonelor de parcări și de „viewpoint”, precum și instalații digitale de informare în timp real. CNAIR a însărcinat structurile relevante să inițieze studiile necesare pentru proiect, urmând ca procedurile de atribuire a contractelor pentru proiectare și execuție să fie demarate după finalizarea acestora.

Recent conducerea CNAIR a însărcinat structurile cu atribuții în domeniu cu privire la inițierea demersurilor pentru realizarea studiilor necesare, urmând ca după finalizarea acestora să fie demarate procedurile de atribuire a contractelor pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DN 7C – Transfăgărășan.

Citește și: Cazul liderului liberal Silviu Mănăstire a ajuns la Consiliul Europei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.