Ștef Marcus Teodor, acuzat de procurorii DIICOT de trafic de droguri și trimis în judecată anul trecut, a fost dus după gratii de către polițiști, după ce Curtea de Apel Cluj a pronunțat sentința definitivă în dosar, menținând pedeapsa aplicată, în iulie anul acesta, de Tribunalul Bistrița-Năsăud, de 3 ani și 11 luni de închisoare.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis în aceeași zi, de către Tribunalul Bistrița-Năsăud.

„Mandatul a fost emis pe numele unui tânăr de 23 de ani, din Bistrița Bârgăului condamnat la pedeapsa de 3 ani și 11 de luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, efectuarea fără autorizație de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și deținere de droguri de risc și de mare risc.

Tânărul a fost dus de polițiști în penitenciar pentru ispășirea pedepsei”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

În ediția de luni, 9 octombrie, Gazeta de Bistrița vă va prezenta motivarea sentinței pronunțată de Curtea de Apel Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Tânărul bârguan care vindea droguri minorilor, condamnat cu executare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.