A stat cu tatăl mort în pat ca să-i încaseze pensia. Bărbatul a încercat să se sinucidă, la vederea Poliției

100

Caz halucinant într-un sat din județul Mehedinți, unde un bărbat de 69 de ani este acuzat că a stat cu tatăl mort în pat ca să-i încaseze pensia în valoare de 900 de lei. Macabra descoperire a fost făcută de poștaș care i-a cerut fiului să-l vadă pe bătrân.

Incidentul a avut loc, marți, în satul Dănceu din județul Mehedinți. Poștașul a venit pentru aduce pensia a doi bătrâni, un bărbat de 69 de ani și a tatălui său. Ca să-i dea pensia de 900 de lei a părintelui, poștașul i-a cerut fiului să-l vadă pe bătrânul de 89 de ani pe care nu-l mai văzuse din toaman anului trecut, scrie Pandurul.

Omul a spus că nu-i poate permite accesul în locuință deoarece tatăl său „doarme și nu poate fi deranjat’. De fapt, bătrânul era mort de un an, iar cadavrul său fusese pus în pat şi acoperit cu multe paturi şi perne, pentru a masca mirosul.

Poștașul s-a dus la postul de Poliție din localitate și a anunțat autoritățile. Criminaliștii sosiți la fața locului au constatat că din trupul bătrânului nu mai rămăsese decât un schelet.

Când a dat ochii cu polițiștii, bătrânul de 69 de ani a încercat să se sinucidă, însă nu a reușit. Acum, bărbatul ar putea fi tras la răspundere și ar putea fi obligat să returneze banii pe care i-a încasat ilegal din bugetul de pensii, confor libertatea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here