Un preot din Giurgiu a fost arestat de Poliție după ce a fost prins că se autosatisfăcea sexual în fața unei școli. Omul Domnului se masturba fără jena în mașină când a fost dat pe mâna legii de un bărbat care a sunat la 112. IPJ Giurgiu dă toate detaliile incidentului revoltător

La data de 11 ianuarie a.c., ora 09.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staționat în fața unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu, trasnmite Poliția.

Citește și: Prefectul Mica Oprea, model pentru analfabeți, proști și scursuri ale societății românești. Cum a umilit un angajat care este bolnav de cancer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.