Şerban Nicolae, lider PSD, despre protest: „inutil” şi „nejustificat”

667

Preşedintele Klaus Iohannis este acuzat de către Şerban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, că a făcut , vineri seară, în timpul violenţelor din Piaţa Victoriei din Bucureşti, declaraţii “iresponsabile”, “care ar fi putut duce la subminarea puterii de stat”. 

 

Potrivit declaraţiei liderului PSD, Şerban Nicolae, Jandarmeria Română nu a greşit, “Acţiunea Jandarmeriei în niciun caz nu este de blamat. Ar fi fost mai bine să nu apară violenţele şi să facă inutilă orice intervenţie din partea autorităţilor. Nu cred că Jandarmeria a exagerat, nu cred că a greşit. În schimb, ceea ce mi se pare absolut inadmisibil şi este chiar de domeniul penalului ca, după ce apar imagini publice cu jandarmii bătuţi, cu o femeie aproape linşată, îmbrăcată în uniforma statului, în uniforma autorităţii publice, preşedintele României să condamne public Jandarmeria. Mi s-a părut o declaraţie absolut iresponsabilă, de un cinism, de o ticăloşie, pentru că era o formă de instigare”, a afirmat Şerban Nicolae.

În opinia sa, protestul de vineri seară a fost unul “inutil” şi “nejustificat”, a subliniat Ştirileprotv.ro.

1 COMENTARIU

  1. Dora… au crezut ” striga-n drum ” ca daca ne amenintza cu imbuibatii din aceasta „diaspora ” , care o duce bine multzam… acolo unde sunt plecati definitiv, tot o sa ne c*cam pe noi de spaima si o sa-i lasam sa „sara gardurile ” sa-i bata pe jandarmi, sa sparga si sa distruga tot si un grup de „ra.hat” social sa preia fraiele printr-o noua „palitura de stat „… cu niste steaguri straine fluturate prin piatza… respectiva , unde cei care urla si striga, isi aroga un mandat de ” reprezentantii poporului ” … desi nimeni nu le-a dat vre-un mandat si n-au reprezentat decat numai pe cei din opozitie care n-are ” obrazul ” sa recunoasca si sa poarte raspunderea penala a organizarii si desfasurarii acestui protest , in spatele caruia se afla !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here