Lucian Onea, procurorul şef al DNA Ploieşti s-a prezentat marţi la sediul Parchetului General, unde a fost citat. La ieşirea de la Parchetul General, Onea a declarat că procurorii i-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în dosarul în care este cercetat, informează Agerpres, citat de Hotnews.

Șeful DNA Ploiești ar fi urmărit penal pentru modul în care s-au desfășurat anchetele la DNA Ploiești, respectiv pentru participație improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

 

Procurorul Lucian Onea, șeful Serviciului Teritorial DNA Ploieşti, a sosit marţi dimineaţa, în jurul orei 10.00, la sediul Parchetului General unde a fost citat, după ce fostul deputat PSD Vlad Cosma l-a acuzat de falsificare de probe în dosarul în care apar numele fostului premier Victor Ponta şi al fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă, potrivit Hotnews.ro.

Potrivit sursei citate, Lucian Onea este cercetat în același dosar cu fostul procuror DNA Mircea Negulescu, pentru participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

Fostul deputat Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva a patru procurori de la DNA Ploiești, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care îi acuză de săvârșirea infracțiunilor de compromitere a intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat.

 

Marius Vasilică

 

sursa foto: Antena3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here