Sebastian Ghiță susține că DNA i-a făcut dosar familiei Iohannis ca să îl șantajeze pe președintele României

325



Sebastian Ghiță a spus că procurorii de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu și Lucian Onea, au făcut un dosar penal familiei prezidențiale pentru a-l șantaja pe președintele Klaus Iohannis.

Ghiță spune că din rețeau de la Ploiești fac parte și judecători, care au fost șantajați de către procurorii DNA.

”Trebuie să se vadă și care e rețeau de judecători, judecători șantajați. Prea ușor dădeau mandate de arestare. Erau judecători șantajați. Onea se credea Dumnezeu și în fața judecătorilor. El știa că va primi mandat de arestare pentru cei pe care îi acuza. Eu am fost amenințat de Negulescu, dar am avut șansa de a fi deputat și Parlamentul nu a acceptat arestarea mea.

Eu am spus și despre agenții de influență din presă, și despre martorii protejați șantajați. Eu am spus că familiei Iohannis, acești monștri îi fac dosar ca să îi șantajeze. Au avut intenția să șantajeze președintele României.”, a declarat Sebastian Ghiță în emisiunea lui Victor Ciutacu.



1 COMENTARIU

  1. Domnilor Parlamentari . incriminati inapoi infractiunea de ” denuntzare calomnioasa „… prin care , daca fapta ëste denuntzata in mod calomnios, in scop de razbunare ori in scop sicanator doar fara a fi adevarara, care nu se confirma ori nu se poate proba, sa atraga aceiasi pedeapsa fata de denuntzator, egala cu a celui denuntzat, daca s-ar confirma si denuntzatul cu fapta comisa ar putea fi trimis in judecata . Cu aceiasi fapta, sa fie pedepsiti si procurorii sau alti magistrati care ar cerceta abuziv astfel de fapte, in scop politic .
    Va garantez eu ca s-ar pune capat la toate dosarele facute pe „genunche „… su probe aleatorii, nesigure si incerte, asa numai sa ” scoata din scena ” o anumita persoana, dintr-o competitie politica ori profesionala, intr-o anumita perioada de timp .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here