Petiția trimisă Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud de o parte din consilierii locali din Feldru cu privire la modificarea bugetului local al comunei după ce a fost aprobat de Consiliul local, s-a soldat cu dosar penal.

Scandalul a izbucnit la finele lunii martie, când pe o pagină de Facebook  – Consilieri Locali Nepos și Feldru, Alianța – o parte dintre aleșii locali feldrihani au dezvăluit că primarul și viceprimarul comunei ar fi modificat bugetul local, după ce în Consiliul local a fost votată, în unanimitate, o altă variantă.

“BUGETUL LOCAL al COMUNEI FELDRU modificat de PRIMAR și VICEPRIMAR, asta după ce a fost votat de toți consilierii, în UNANIMITATE.

După votul din C.L și cel care a fost dus spre aprobare și legalitate spre Prefectură, în buget au mai apărut 2.100.000 Ron, 21 miliarde lei vechi, de care nu a știut nimeni, doar EI și care urmau să dispară elegant”, au scris aleșii locali, pe data de 26 martie.

La scurt timp, aceștia au sesizat Instituția Prefectului cu privire la posibilele nereguli din bugetul local, iar conducerea Prefecturii a sesizat mai departe Curtea de Conturi, dar și Poliția pentru a verifica dacă există indicii cu privire la comiterea unor infracțiuni.

Zilele trecute, conducerea IPJ Bistrița-Năsăud a confirmat petiționarilor că, la nivelul instituției a fost întocmit un dosar penal cu privire la neregulile sesizate.

Despre acest caz Gazeta de Bistrița a scris AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.