Șampania este asociată, pe drept, cu ocaziile speciale și evenimentele fericite din viața fiecăruia. Această băutură poate reprezenta începutul unui nou parteneriat sau bucuria trecerii într-un nou an plin de speranțe. 

Dacă îți place șampania sau dacă vrei să cunoști și alte momente pentru care se pretează această licoare deosebită, te invit să citești rândurile următoare.

Când este momentul potrivit să ciocnești o șampanie cu familia și prietenii?

  • În noaptea dintre ani

Trecerea în noul an este marcată așa cum se cuvine, peste tot în lume, cu o petrecere de pomină. Aici nu lipsesc bucatele alese, băuturile extravagante și prietenii alături. Doar o dată pe an este Revelionul, nu-i așa? Fiecare moment este unic, iar o șampanie din gama Altex poate transforma acest eveniment într-unul cu adevărat memorabil. Ți-ai pregătit lista cu cele necesare pentru noaptea dintre ani? Nu uita să adaugi și câteva sticle de șampanie dacă e rost de petrecere.

  • La onomastică

Zilele onomastice sunt prilej de petrecere și voie bună alături de prieteni și familie. Veselia, distracția și buna dispoziție fac parte din eveniment și garantează amintiri de neuitat. 

Cum să lipsească șampania din peisaj? Nicidecum! Pe lângă băuturile clasice precum berea, vinul, coniacul sau lichiorul, șampania ar trebui să se regăsească în meniu, dacă petrecerea se desfășoară acasă.

  • La începerea unui nou proiect

De câte ori nu ai văzut în filme cum curge șampania de fiecare dată când se dă mâna la semnarea unui proiect nou? Evenimentele care aduc satisfacție trebuie “udate” așa cum trebuie, cu o băutură fină precum șampania. 

Vrei să îți aduci aminte de succesul de care tocmai ai avut parte? Ciocnește un pahar de șampanie cu partenerii tăi și bucură-te de momentul tău de glorie cu această băutură deosebită.

  • La nașterea pruncului

De fiecare dată când un nou membru al familiei își face apariția, tăticii sunt în culmea fericirii. O sticlă de șampanie este perfectă cu această ocazie, mai ales dacă prietenii și familia sunt alături. 

Delicată, spumoasă și perfectă, șampania este potrivită pentru marcarea unui eveniment special așa cum este nașterea unui copil în familie.

  • La reușita unui proiect

Tocmai ce ai dus la bun sfârșit un proiect? Te bucuri de succes și vrei să marchezi momentul? A sosit clipa să scoți șampania de la rece, paharele din dulap și să ciocnești cu cei cu care vrei să împarți aceste momente speciale din viața ta. Un proiect care tocmai și-a închis cu succes porțile și la care ti-ai pus 100% amprenta merită sărbătorit ca la carte. Scoate o sticlă de șampanie și simte-te bine!

  • La nuntă

Nici nu există un eveniment special precum nunta fără ca șampania să își facă simțită prezența… din plin! Cele mai frumoase momente pe care le petreci cu familia ta și cei mai buni prieteni se transformă inevitabil în cele mai spectaculoase amintiri. Șampania nu face altceva decât să creioneze tinerețea, bucuria și iubirea la un eveniment deosebit așa cum este nunta.

Așadar, să curgă șampania de fiecare dată când se ivește o ocazie fabuloasă! Alege o băutură fină și de calitate care să îți creeze cele mai frumoase amintiri de fiecare dată când o savurezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.