Robert Sighiartău va participa la Referendumul pentru Familie! Cum va vota deputatul

101

Deputatul liberal Robert Sighiartău a a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că va participa la Referendumul pentru Familie și va vota DA. Mai mult îi îndeamnă pe toți românii care cred în valorile familiei să facă la fel.

 

Alesul bistrițean a ținut să precizeze că acest referendum a fost inițiat de milioanele de români și nu este unul politic.

Este referendumul inițiat de trei milioane de români. Nimeni nu se poate opune voinței lor. Nimeni nu se poate împroprietări cu voința lor. Nu e referendumul lui Dragnea, nici al PSD. E referendumul românilor.

Este un referendum despre valorile fundamentale ale unei societăți și civilizații: căsătoria și familia. Căsătoria intre bărbat și femeie se află la baza instituției familiei. E cadrul normal si firesc, orânduit pentru nașterea, creșterea și educarea copiilor într-o familie. Familia este piatra de temelie a unei societăți și a unei națiuni.

«Familia este centrul și inima civilizației iubirii» spunea papa Ioan Paul al doilea. Acest referendum este despre iubire, nu despre ură„, a scris Sighiartău.

Totodată, deputatul bistrițean îi îndeamnă pe români să participe la acest referendum și să voteze pozitiv.

Îi chem pe toți cei care cred în valorile familiei să meargă la acest referendum și să voteze DA„, a subliniat Robert Sighiartău.

La începutul acestei luni, liderul PNL Ludovic Orban anunța că nu le va impune membrilor de partid să voteze într-un anume fel la referendumul pentru familie, deşi liberalii susţin organizarea acestuia.

Respingem orice politizare a acestui subiect. Este o iniţiativă cetăţenească semnată de trei milioane de cetăţeni români pe care îi respectăm ca şi opţiune. În ceea ce ne priveşte, noi am susţinut ideea acestui referendum. (…) Nu vom impune fiecărui membru al PNL să voteze într-un anume fel. Fiind o problemă de conştiinţă fiecare membru al PNL se va poziţiona în funcţie de cum îi dictează conştiinţa„, a declarat Ludovic Orbam

1 COMENTARIU

  1. Niste ” slab pregatiti profesional, juridic si social „( ca sa nu zic altfel si sa nu-i jignesc ) ptr ca potrivit legilor civile si ale dreptului familie, CASATORIA, nu este acelasi lucru cu notiunea de FAMILIE . Daca n-o pricep ei, este treaba lor si n-au decat sa voteze ce si cat vor, deoarece oricum in Romania, sunt interzise casatoriile intre persoane de acelasi sex , fara sa mai azvarlim atatia bani aiurea, care mai bine s-ar duce frate Sigartau in alocatiile ” septelului ” ca oricum Dvs il intreceti pe cel al celorlalte ” culte ” !
    Ce veti face daca beneficiati de anumite drepturi de intretinere al copiilor nascuti , sau pe care-i aveti dinafara casatoriei ( de la rudele ramase fara ajutor ptr ca le-au murit parintii naturali… sau cate necazuri nu pot fi… ) , sau al unor batrani ascendenti … si se acorda NUMAI daca sunt intretinatori de ” familie ” … dar care dupa modificare… NU VA MAI FI CONSIDERATA FAMILIE , deoarece acei copii, sunt conceputi intre sexe diferite, dar nu sunt urmarea unei ” casatorii ” ? Aia nu mai constituie o familie dupa mintile voastre „minunate ” ?!
    Uitati, pentru faptul ca sunt azvarliti niste bani aiurea si in bataie de joc la adresa romanilor, efectiv EU NICI NU MA DUC LA VOT ! No PACE frate Robi si sa fiti ” binecuvantati ” cu totii de intelepciune si nu de ” pro.stie ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here