Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, spune că sfârșitul PSD este aproape, însă daunele sunt mari din cauza politicilor bugetar-fiscale foarte proaste, care au anulat aşa-zisele creşteri de venituri.

Robert Sighiartău spune că investitorii și antreprenorii, dar și cei care muncesc în România nu sunt luați în seamă de tandemul Dragnea-Dăncilă. Deputatul bistrițean susține că din cauza politicilor bugetar-fiscale foarte proaste ale PSD, toate majorările salariale sunt anulate de creșterea prețurilor dar și a dobânzilor.

PSD a pregătit un buget de campanie electorală. Investitorii, antreprenorii şi toţi oamenii harnici din această ţară nu sunt pe agenda tandemului din Teleorman, Dragnea-Dăncilă.

Conducătorii partidului-stat au păcălit şi celelalte categorii sociale. Creşterile de preţuri ale produselor agro-alimentare şi creşterea mare a dobânzilor la bănci, în urma politicilor bugetar-fiscale foarte proaste, au anulat aşa-zisele creşteri de venituri„, declară Robert Sighiartău.

În opinia secretarului general al PNL, PSD va încerca cu disperare să cumpere primari și parlamentari pentru a recâștiga majoritatea, chiar cu riscul de a sacrifica guvernarea.

PSD e dependent în acest moment de banii din buget, iar promisiunile şi încercările de cumpărare a primarilor şi parlamentarilor, în special, vor creşte. Astăzi nu mai au majoritate în Parlament şi toată guvernarea va fi sacrificată pentru a diminua din pierderile pe care le înregistrează politic PSD„, spune Robert Sighiartău.

Această hemoragie internă nu se va opri, indiferent de câte fonduri va utiliza Dragnea. Sfârşitul e aproape, dar daunele sunt mari. 
E nevoie de o guvernare onestă, care să pună interesul public deasupra interesulelor mărunte şi vom face asta, fiindcă aşa nu se mai poate”, conchide liderul liberal.

2 COMENTARII

  1. Asa este draga Robytza… „Sfarsitul e aproape „!
    Veti veni voi la ” ciolan „… si pe drumuri va curge numai ” lapte si miere „… dar pe care o veti ” linge „doar … VOI … asa cum ati mai fact-o cand ati mai fost la butoane , ca marea majoritate care nu v-au votat… „cruce ” si-au facut ( si nu in sange ) ca au scapat de voi !
    Esti tare simpatic draga Robytza si la urma urmei, bine faci, ca daca n-ar fi din cei ca tine, prea si-ar face de cap cei de la guvernare . Si opozitia are rolul ei ca altfel ar fi ca pe vremea lui „mitraliatu”-n ziua de Sfant Craciun ! Dai si trage-i ca bine faci ! Poate descoperiti cu adevarat cine ” pune coada la pruna ” si o mai si festeste-n verde, maro sau gri… ( inafara de Bunul Dumnezeu Tatal din Ceruri… ca El le pune si le face pe toate si dupa voia Lui sunt ! )

  2. Vin europarlamentarele si alte alegeri sa speram ca ne vom trezii ,dar ce facem pana atunci? D-le Robert faceti ceva si mai echilibrati balanta psd-pnl ca majoritatea psd-alde ne „manca” de vii la nivel central de local stiti f.bine ca nu existam eu citesc si vad ,oare de ce zic unii sa nu ma pun cu „ala ” ca e la psd si nu am sanse vb.de acte nu povești într-o speță anume si da nu prea vreau sa ma „pun ” momentan am facut reclamație sa vad raspunsul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here