Sursa foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că îl va susține pe Cătălin Drulă pentru funcția de președinte USR.

Fritz a precizat că parlamentarul USR de Timiș, Cătălin Drulă, este un om „enervant de deștept” și de o integritate de neclintit.

„Cel mai important însă pentru mine este că el crede, ca şi mine, în puterea noastră, a partidului USR, de a transforma România. Nu candidează, cum o fac alţii, bârfind şi denigrând partidul, ca apoi să se mire de ce scade încrederea cetăţenilor.  Cătălin ştie că lupta nu este între noi, ci cu un sistem al unor reţele post-securiste îmbrăcate în haine de partid. Acele pseudo-partide îşi consolidează puterea din ce în ce mai mult, cu un cinism incredibil faţă de nevoile reale ale românilor. Cătălin are perseverenţa de a duce lupta dură împotriva lor şi are şi încrederea că o putem câştiga pe termen lung. Că românii o pot câştiga pe termen lung”, a spus Dominic Fritz.

Edilul a mai declarat că îl votează pe Drulă nu pentru USR, ci pentru România.

„USR, cu toate bubele unei organizaţii tinere, este singurul partid viabil care face viaţa politică din România respirabilă, suportabilă. Sunt mândru să fiu coleg cu  Cătălin Drulă. Cu el în frunte deschidem un nou capitol de încredere în potenţialul USR. Pentru că iubim România”, mai scrie Fritz.

Reamintim că votul online pentru președinția USR se va încheia duminică, 10 iulie, iar rezultatele alegerilor interne vor fi validate de Congresul USR pe data de 16 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here