Prim-ministrul Viorica Dăncilă spune că a colaborat foarte bine cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea

43
Sursa fotografiei: stirileprotv

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că a colaborat foarte bine, până în prezent, cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

 

„Eu am colaborat foarte bine cu doamna Firea, am avut o deschidere totală. Cerinţele pe care dumneaei le-a avut şi le-a discutat cu mine – am căutat să rezolv cât mai multe. Şi de acum voi avea aceeaşi abordare. Dacă sunt probleme, voi discuta cu primarul Capitalei şi am să văd cum pot să sprijin proiectele pe care le are Capitala”, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Totodată, prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă mai este loc pentru Liviu Dragnea şi Gabriela Firea în acelaşi partid.

„Permiteţi-mi să nu fac declaraţii care ţin de partid în public. Întotdeauna, pe parcursul celor 23 de ani de când sunt în partid, am considerat că lucrurile trebuie spuse în interiorul partidului şi nu discutate în afara partidului. De aceea, punctul meu de vedere îl voi spune în cadrul Comitetului Executiv. (…) Cred că, dacă vrem într-adevăr să avem un rezultat în care să ţinem cont de părerea fiecăruia, aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului”, a subliniat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Şefa Executivului efectuează vineri o vizită în judeţul Argeş, a precizat Agerpres.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here