Sursa foto: Hot news.ro

Nou discurs halucinant al premierului ungar Viktor Orban. El spune că statele europene sunt deja în război până la brâu. Și speră că nu vor intra până la gât! E un discurs în care ultimul aliat al lui Putin din Europa preia retorica Moscovei, fără rezerve.

Rușii au încălcat armistițiul anunțat de Putin în Ucraina Secretarul general al NATO: Este periculos să subestimăm Rusia Trei morți, după atacul asupra bazei aeriene rusești „Apocalipsă de zăpadă” la Moscova Rusia amenință cu „consecințe imprevizibile” dacă SUA trimit rachete Patriot în Ucraina Până și aliații autocrați se feresc de Putin Momentul în care o rachetă rusească aruncă în aer mașini din trafic CNCD nu-l poate sancționa pe Viktor Orban pentru declarațiile rasiste Biden: „Este puţin probabil… să fi fost trasă din Rusia” Viktor Orban: O mare parte din Europa este deja implicată în acest război.

S-au lăsat atrași în război. Cei care transportă arme sunt parte din război. Cel puțin până la glezne. Cei care antrenează soldații uneia dintre părți sunt băgați în asta până la genunchi. Aceia care nu doar antrenează soldați, dar oferă ajutor operațional… Cei care antrenează trupe sunt legați de acest război. Dacă pentru un an întreg una dintre tabere este finanțată… Nu doar cheltuielile militare, dar și cele guvernamentale. Așa cum face Uniunea Europeană cu 18 miliarde de euro. Asta înseamnă că ești în război până la brâu. Sper din suflet că Europa să nu se bage în treaba asta până la gât. Ungaria a reușit să stea deoparte complet de toate astea. Și am reușit să facem asta în ciuda presiunii internaționale. Punctul nostru de vedere este că un armistițiu trebuie semnat imediat. Trebuie să avem de îndată negocieri de pace și trebuie să găsim pacea.

Citește și: VIDEO.Mașini blindate de fabricație românească, trimise în Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.