Alegerile europarlamentare bat la ușă, iar ca de fiecare data, partidele politice nu ratează nicio șansă de a se ataca și de a crea puțină agitație în spațiul public. Și de această data, principalele partide din România – PNL și PSD – sunt la cuțite și duc o luptă crâncenă pentru a prinde cât mai multe mandate la Bruxelles.

Zilele trecute, PSD a lansat un nou atac la adresa PNL. Mai exact, PSD Craiova au distribuit masiv pe Facebook fotografii cu un om al străzii care ținea în mâini un steag și un banner cu PNL, pentru a discredita astfel acest partid. Jurnal de Craiova l-a găsit pe acest bărbat, el spunând că a primit 3 lei pentru a se lasă fotografoat cu însemnele PNL.

„Mi-a trimis cineva mai devreme acest articol cu un domn sărman, pe numele sau Daniel, care a fost plătit cu 3 lei de către PSD că să pozeze cu un steag PNL și o pancartă cu mesajul #administratialiberala.

Mă întreb oare ce o fi fost în capul lor? Să exploatezi sărăcia unui om că să obții ce? Să arăți ce? Că o poză cu acest domn țînând in mâna să steagul PNL ar fi ceva rău?

Dragă Daniel, îmi cer eu scuze pentru nemernicia lor. Vreau să îți mulțumesc pentru că ai ținut steagul nostru și te asigur că, atunci când va câștigă alegerile, PNL te va reprezenta și pe ține”, a scris Președintele PNL, Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Republica Oltenia notează că operațiunea de discreditare a PNL în acest mod a fost pusă la cale de către secretarul PSD Craiova, Iulian Mihai Constantinescu. Acesta este și cadru universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova.


„Fotografia cu omul străzii, Daniel pe numele lui, a fost publicată de către teologul PSD sub formă unui comentariu la o postare a deputatului PNL Dolj Ionuț Stroe care avea că subiect mitingul de la Craiova, din 12 aprilie. Fotografia a fost preluată și distribuită masiv de lideri și activiști PSD în rețelele de socializare”, adaugă Republica Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here