Reprezentanții Sindicatului Europol acuză că la Tulcea există un „plan de amenzi” în pandemie. Sindicaliștii au transmis pe rețelele de socializare că mesajul șefilor din IPJ Tulcea este unul clar pentru oamenii legii care nu vor să aplice amenzi: „vor plăti cu capul”.

„Ei (polițiștii – n.r.) au fost amenințați că dacă nu vor aplica pe zi cel puțin o amendă, vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ. Este dovada că unii manageri din Poliția Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică polițiștii din stradă. Ce prevenire, ce apropiere față de cetățean?! Trebuia ca polițiștii să îndeplinească „planul de amenzi” ca șefii să aibă ce raporta la minister”, scriu reprezentanții Europol pe Facebook, potrivit gandul.ro.

Ultima raportare a Ministerului Afacerilor Interne privind amenzile în pandemie este din pentru perioada 6-14 noiembrie 2020, când au fost aplicate, în total, în țară, 66.821 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.419.512 lei.

1 COMENTARIU

  1. Ce sa-ti mai povestesc… ! Or fi dati afara toti politzaii si jandarmii si or fi tinuti in sistem sefii lor… ca aia-s ” stalpul ” societatii … !
    Faceti-va datoria ” oameni de bine ” si mentineti voi ordinea si securitatea publica, atata cat puteti voi de bine si nu faceti voi din aceste amenzi ” un scop politic „… ptr ca nici nu va pune nimeni alte ” trese pe umar ” , nici nu vi le ” latzeste ” nimeni pe cele pe care prin munca cinstita le-ati obtinut . Nu faceti voi jocul sefilor ” trecatori la butoane ” , care-si mentin „scaunele ” prin sacirificul vostru !
    Spuneti-le oamenilor ca este necesar sa poarte ” masca”… ” botnitza „… sau ” acoperitoare de mo.aca ” … cum vreti… numai sa se protejeze … si sa nu raspandeasca virusul mai departe… ca amenzile pe care le dati nu au absolut nici un efect si oricum, cei care sunt someri, nu au serviciu … etc. ” ce-i pe ei e si-n valiza ” … nu le vor plati in veci. ASA CA NU AMENILE REZOLVA PROBLEMA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here