Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, este luat în calcul pentru a ocupa din nou funcția, după ce Adrian Chesnoiu și-a dat demisia.

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a precizat că Adrian Chesnoiu a avut abordarea corectă după ce procurorii anticorupție au anunțat că este cercetat pentru abuz în serviciu.

“Îl felicit pentru acest gest şi această abordare corectă. Cu toţii suntem vremelnici în anumite funcţii şi trecători pe acest pământ. Normal că Adrian era un foarte bun specialist, recunoscut de către toată lumea, atât la Bruxelles, cât şi de către fermieri, agricultori. Este un moment delicat pentru Adrian, dar cu abordarea pe care a avut-o şi sper că lucrurile să grăbească, să nu treneze acest dosar mai mult decât trebuie în anumite zone, să fie trimis cât mai repede în judecată, îşi va dovedi nevinovăţia”, a afirmat Ciolacu, potrivit ziare.com.

Președintele Camerei Deputaților a mai precizat că va vota ridicarea imunității lui Adrian Chesnoiu.

Întrebat dacă Petre Daea ar putea să revină la Ministerul Agriculturii, Ciolacu a afirmat „este unul dintre numele propuse de către anumiţi colegi. Vom vedea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.