Unul dintre oamenii propulsați în Parlamentul României din partea formațiunii politice AUR este Antonio Andrusceac.

Antonio Andrusceac, absolvent de Teologie, este unul dintre oamenii împreună cu care Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a pus bazele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB). Același Andrusceac a fost și membru fondator al USR. 

Potrivit bugetul.ro, Andrusceac nu a mai avut o viziune comună cu actuala conducere USR, fiind tras pe linie moartă de tabăra Barnistă. În urma neînțelegerilor, în iulie 2020, Andrusceac a trecut la Alianța pentru Unirea Românilor.

„Decizia mea a venit în urma unor discuţii pe care le-am avut de multă vreme în ideea de a uni dreapta politicii româneşti, dar şi valorile creştine, credinţa în tradiţiile naţionale, familia şi libertatea pentru toţi”, a declarat Andrusceac la acea vreme.

„Alianţa noastră e a tuturor românilor şi trebuie să fie opoziţia reală pe care românii nu au avut-o în ultimii 30 de ani ani. Din păcate, întotdeauna am fost forţaţi să alegem răul cel mai mic. De data asta, prin reprezentanţii AUR, prin românii dina fara sistemului care candidează putem, în sfîrşit, să alegem oameni care ne reprezintă”, spunea și George Simion, copreşedinte AUR, potrivit sursei citate.

După alegerile locale din 2016, Antonio Andrusceac a fost consilier local la Primăria Sectorului 4.

La alegerile din 6 decembrie, Antonio Andrusceac a candidat la Camera Deputatilor, în Circumscripția nr. 4, Bacău.

Citește și Profesor SRI spune că partidul AUR nu este un proiect autentic, ci unul creat special de forțe interne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here