Noul ministru de Interne, constănțeanul Nicolae Moga nu s-a intersectat cu Carmen Dan la preluarea mandatului deoarece fosta titulară era la spital, să-și facă analize.

Prin urmare, Moga a rămas cu buchetul de flori și regretul că nu a văzut-o pe Carmem Dan. Șeful de la Interne și-a început prima declarație la minister cu afirmația că el nu a vrut să ocupe această funcție. „Vă spun cu sinceritate că trebuie să mă obișnuiesc cu această clădire. Vă spun cu toată răspunderea că nu am vrut să ocup această funcție, dar dacă tot a fost să fie, să ne apucăm de treabă serioasă”, a spus ministrul. El a adăugat că nu este „un copil fără minte” să nu știe ce presupune noua funcție, dar a avertizat că nici nu poate face minuni. „Să nu se aștepte lumea de la mine că a venit Mesia”, a afirmat Moga. Politicianul a dat asigurări că este respectuos cu cei care merită: „O să îi respect pe toți, de la femeia de serviciu la orice general, atâta timp cât nu mint și își fac treaba (…) Cine minte, cine nu-și face datoria nu va colabora cu mine”.

Nici pentru acesta prepoziția „pe” din fața acuzativului „care”. El și-a propus să rezolve cu celeritate „problemele CARE le au oamenii”. Referindu-se la predecesoarea sa, Moga a spus: „Îi mulțumesc toate lucrurile bune care le-a făcut”.

În ceea ce privește calitatea sa de revoluționar, senatorul de Constanța a vrut să clarifice speculațiile. „Să nu mă acuze cineva că sunt un profitor pentru că nu sunt. Mă mândresc cu calitatea mea de revoluţionar, că de aceea puteți dumneavoastră acum să stați de vorbă cu un ministru de Interne”, a explicat Moga.

Noul ministru a vorbit și despre 10 august; consideră că a fost un eveniment nefericit, cu mai multe elemente. „Ca ministru de Interne, eu cer ca nici un cetățean român să nu mai fie bătut de un jandarm, dacă respectă legea. De asemenea, nu doresc ca niciun jandarm să fie umilit sau bătut de protestatari”, a declarat el.

Șeful de la Interne a făcut câteva precizări legate de regulile din țările UE, pe care trebuie să respectăm, a numit Franța, Germania și a sărit direct la America fără să fie foarte clar dacă SUA sunt cuprinse în enumerarea țărilor uniunii sau separat.

2 COMENTARII

  1. Ma da… la INTERNE … nu exista destui ofitzeri calificati sa preia fraiele acestui minister , care sa fie suspendati pe perioada mandatului, sau efectiv pensionati si pusi in acest loc ? De ce mereu in functiile suspuse trebuie puse persoane cu pregatire si pricepere ” total paralela ” , ptr ca din start va merge din prost in mai prost … ?!

  2. Terminați cu obrăznicia și modestia că a fost obligat să ocupe funcția. Să fim serioși, cine se trage de la masă la ușă, de la bucate, când vin atâtea privilegii și cumetrii pe parcurs după preluarea postului. Ați văzut la Daia cu Oaia cum s-au strâns pe lângă el numai competenții familiști. Cormoranilor, nu vă lăsați intimidați… Mâncați și pești mai dolofani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here