Mitropolitul Serafim de Kithyra a fost reținut, sâmbătă, după ce a deschis biserica pentru o slujbă cu enoriașii, în ciuda măsurilor impuse de statul grec în criza coronavirusului, scrie Greek City Times. După audieri, mitropolitul a fost eliberat.

Mitropolitul Serafim a fost de la început împotriva închiderii bisericilor ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului și a încălcat regulile impuse de Guvernul Greciei.

Preotul a ținut vineri seară o slujbă și i-a invitat pe credincioși în biserică. Nu mulți enoriași au intrat în lăcașul de cult, totuși s-au strâns mai mult de 10 persoane.

1 COMENTARIU

  1. N-ati vazut ma la TV cum nemernicii de popi, dau cu aceiasi linguritza nafura la prostime… si cum toata baba mo.ci.cosa casca gura nespalata si linge linguritza aia … , iar pro.s.ti.mea cum linge si pupa toate icoanele alea nespalate si pline de praf … prin biserici ?!
    Ma ce obicei de c*cat si ce magarie este in capul acestor popi nata.rai … si Foarte Fericitzii lor nu vad asta si de fapt nici nu-i intereseaza altceva decat ” soborul ” … ocazionat de orice eveniment … unde in ” haita ” sa mearga pe capul preotilor si fiecare Foarte Fericit cu cate 2-3 masini personale ( la care portbagajele trebuie umplute … de sa agatze pe jos cand pleaca de acolo ) , va dati seama si puie-l pozna pe vre-unul dintre preoti sa nu respecte acest ” canon ” ca dr.acu l-a luat !
    Veti spune si ma veti intreba de unde stiu, pai am fini preoti, care efectiv s-au ingrozit de ” canoanele ” impuse la care n-au „loc de intors ” si nu pot contesta ca imediat sunt ” excomunicati ” … ! Nu poate merge ga.o.a.za de Foarte Fericit singur acolo, daca nu duce dupa el toata sleahta … si daca nu face si cate 4-5 invitatii de alti Foarte Fericiti de prin alte tzinuturi sau tzari vecine cu ei … si la care trebuie ” cotizat ” la fiecare cu un ” cadou substantial ” … pe banii credinciosilor de la biserica respectiva , sa n-aveti impresia ca altfel .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.