Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook unde a acuzat Guvernul că ”vrea să distrugă tot ce are legătură cu credința acestui neam”. Postarea a venit ca urmare a hotărârii Guvernului de a aloca un buget foarte mic pentru lăcașurile creștine. În 2019, finanțarea a fost de 249 milioane de lei, cu aproximativ 89% mai mult decât anul ăsta care este de 28 milioane de lei.

„Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paşte! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus #credinţa la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi şi învrăjbind tinerii contra bătrânilor. Anul acesta continuă atacul la fibra noastră naţională.

Vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul naţional, dar şi în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora! După ce au alocat #Educaţiei cel mai mic buget din ultimii 30 de ani şi au tăiat 11% de la #Sănătate, vor să distrugă şi tot ce are legătură cu credinţa acestui neam! Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului naţional! Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor!” a scris Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.