Liviu Dragnea ajunge din nou în instanţă

74

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea ajunge din nou în instanță, în momentul în care va avea loc primul termen al apelului său în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, mai exact, în data de 8 octombrie.

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea a contestat condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu. Preşedintele PSD va ajunge în instanță în prima zi de după referendumul pentru redefinirea definiției familiei în Constituție, care are loc pe 6 și 7 octombrie.

Marți, Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au publicat motivarea condamnării liderului PSD, Liviu Dragnea în dosarul DGASPC.

Aceştia susţin că preşedintele PSD, prin instigarea fostei şefe a DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, de a-şi încălca atribuţiile de serviciu în sensul menţinerii în funcţie a celor două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Stoica, „nu a făcut decât să adopte o conduită nelegală, antisocială şi imorală, în dezacord cu rangul demnităţii publice deţinute”, conform stirileprotv.ro.

1 COMENTARIU

  1. Orice ar face domnul Dragnea, nu va scapa, ptr ca l-au „prins in capcana ” cei de la PN , PMP si USR… care
    ” fac pe ei de spaima acestui domn ” … si nu-l lasa… pana nu-l pun ” pe dreapta ” , crezand ca astfel vor castiga alegerile viitoare si nu tin cont de faptul ca PSD nici n-a inceput si nici nu se va sfarsi cu acest Dragnea , Viroca nu stiu cum si altii … carei fac lui jocurile politice ! ! !
    Asa cum a sesizat domnul Basescu si anume ca ” are scoala … ( deci nu-i prost ) „… dar , are pe scafarlie acele fapte pe care de fapt toti liderii de partide le fac … numai ca pe ” aia ” inca nu i-au prins .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here