Ionuț Simionca, liderul PMP Bistrița-Năsăud, a avut o întâlnire cu Carlos Moedas, primarul Lisabonei, fost Comisar European în perioada 2014-2019.

„Am fost onorat să particip la o cină oferită de primarul Lisabonei, Carlos Moedas (fost Comisar European în perioada 2014-2019) și m-am bucurat că acesta cunoaște foarte bine România și este un prieten al țării noastre.
Capitala Portugaliei a cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimii ani. Nu mai puțin de 8 companii-unicorn (evaluate la peste 1 miliard de dolari) au astăzi sediul la Lisabona, ceea ce dovedește că un primar cu viziune, deschis spre inovație, poate schimba în scurt timp destinul unui oraș, tranformându-l într-o adevărată poartă spre viitor.
L-am invitat pe Carlos Moedas la Bistrița. Nu avem unicorni la noi în oraș, din păcate nu avem nici alte realizări cu care să ne lăudăm în fața primarului Lisabonei, dar avem un potențial extraordinar pe care îl putem pune în valoare dacă avem viziune, forță să ne susținem ideile și proiectele și capacitatea de a învăța de la cei care au reușit“, a transmis Ionuț Simionca.

Citește și: Bărbat din Bistrița-Năsăud trimis în judecată de DIICOT! Ar o listă lungă de acuzații

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.