Ionuț Simionca se implică în lupta împotriva defrişării copacilor din Piaţa Centrală

51

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă că, săptămâna viitoare, se va întâlni cu liderii partidelor de dreapta din judeţul nostru, mai exact cu cei din PNL, USR, PER, Partidul Verde, Partidul Ecologiştilor, dar şi cu reprezentanţii grupului de iniţiativă a cetăţenilor bistriţeni care se opun defrişării Pieţei Centrale din Bistriţa. 

 

Deputatul bistrițean a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a formulat şi o interpelare pe această temă către Ministerul Mediului.

„În ceea ce priveşte administraţia locală, se pare că noi devenim tot mai faimoşi, acum am ajuns pe National Geographic. Ştiţi foarte bine scandalul cu Piaţa Centrală. Eu, când a apărut acest scandal, am spus public că mă voi interesa să văd ce trebuie făcut şi paşii pe care trebuie să-i facem. Am făcut o interperlare, pentru că noi vrem să urmăm toate procedurile corecte legislative, pentru a afla realitatea cu Piaţa Centrală. (…)  Având aceste răspunsuri de la Guvern şi această interpelare, am început discuţiile cu partidele de pe eşichierul drept al politicii bistriţene, pentru că noi, dreapta, trebuie să dăm un mesaj de unitate şi de coalizare a forţelor, cel puţin în speţa aceasta, să începem cu această speţă, pentru că altfel nu putem să ne batem cu PSD-ul”, a precizat Ionuţ Simionca.

În acelaşi context, acesta a mai precizat că, ” Noi trebuie să ne gândim la sănătatea bistriţenilor, nu să luptăm împotriva modernizării oraşului. (…) Ei au hotărât să taie aproape toată vegetaţia din centrul Bistriţei, care este o oază de linişte şi sănătate pentru bistriţeni!”.

În consecință, deputatul bistrițean propune o unificare a partidelor de drepta din Bistrița.

„Cineva trebuia să înceapă aceste discuţii de unificare a dreptei, cel puţin la nivel local. Cu toţii suntem conştienţi că nu ne putem bate cu PSD, dacă suntem divizaţi. Singura şansă de a câştiga o luptă împotriva PSD este de a unifica dreapta, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional”, a adăugat Simionca.

„Haideţi să fim patrioţi, cel puţin acum în anul Centenarului şi cei din PSD să nu mai trădeze ţara şi neamul nostru. (…) Eu în faţa bistriţenilor trebuie să stau drept şi să vadă că lupt pentru ei!”, a mai declarat deputatul PMP, Ionuţ Simionca, în cadrul unei conferinţe de presă, joi.

1 COMENTARIU

  1. Cine nu ia in calcul o astfel de strategie se va face vinovat de tradare de neam, si va deveni copartas la proasta administrare a Romaniei, la hotia generalizata si la plecarea in masa a tinerilor din aceasta tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here