Ionuţ Simionca (PMP): Domnul Iordache – incompetenţă, comunicare deficitară şi aroganţă! Nu are ce căuta în nicio structură de conducere a statului

100

Majoritatea parlamentară a votat, marți, pentru înscăunarea lui Florin Iordache, fostul ministru al Justiției, în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Toți parlamentarii Partidului Mișcarea Populară au votat împotrivă.
Domnul Iordache și-a demonstrat deja „calităţile”. Incompetență, comunicare deficitară şi aroganţă sunt singurele calificative care îl pot descrie. Un ministru care răspunde la orice întrebare cu „altă întrebare” nu are ce căuta în nicio structură de conducere a statului. Or, funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor este una extrem de serioasă şi responsabilă, calităţi pe care domnul Iordache nu le poate onora. Întrucât noi nu ne putem declara reprezentaţi de un astfel de personaj, PMP a votat împotriva alegerii domnului Iordache în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Din păcate, voturile noastre au fost insuficiente.
Deputatul PSD Florin Iordache a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor cu 211 voturi „pentru” şi 77 „împotrivă”.

 

Ionuţ Simionca, deputat PMP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here