Deputatul PMP Ionuț Simionca a criticat într-o declarație politică susținută, marți, de la tribuna Camerei Deputaților, acțiunile electorale ale liderilor PSD din Bistrița-Năsăud, care nu vorbesc despre realizările din ultimii trei ani de mandat, venind în schimb cu promisiuni pe care nu le pot îndeplini pe durata mandatului actual.

După ce timp de trei ani nu au realizat mai nimic la Bistrița și au tot vândut gogoși electorale și minciuni, conducerea organizației județene a PSD continuă seria promisiunilor deșarte cu proiectul unei zone de agrement de peste 30.000 de metri pătrați ce urmează a fi construită în Wonderland, unde mai îngroapă niște milioane în Dealul Cocoșului„, a spus Ionuț Simionca în plenul Camerei Deputaților.

În opinia deputatului bistrițean, edilii locali nu acceptă faptul că au greșit atunci când s-au împrumutat milioane de euro pentru construcția unei pârtii care funcționează mai puțin de două săptămâni pe an și au amanetat astfel bugetul local pentru mulți ani.

Deși nu există nicio garanție că vor fi alocate fonduri de la bugetul de stat, președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, și primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, au participat la semnarea contractului de proiectare și execuție pentru Complexul Sportiv din Wonderland – Unirea, în valoare de 96 milioane lei. Probabil că la Bistrița pesediștii au mari datorii la firmele de casă și s-au gândit ei cum să împace și capra și varza, așa că au semnat un contract pentru care nu există nicio garanție că va fi realizat vreodată”, a spus Simionca.

Parlamentarul bistrițean a comparat evenimentul semnării contractului cu cel petrecut pe timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, când a fost simulată inaugurarea lucrărilor de construcție a unui drum expres și a doua zi au fost retrase toate utilajele.

Au înfipt în pământ două panouri și le-au «inaugurat», exact cum a fost și cu cele două borduri din primul tronson al drumului expres Craiova-Pitești, inaugurat cu mare pompă de Liviu Dragnea. Pe Moldovan și Crețu îi înțeleg că sunt în stare să mintă cu seninătate și să promită marea cu sarea, doar-doar îi va mai vota cineva anul viitor, dar nu înțeleg cum au reușit să-l convingă pe Daniel Suciu, viitorul fost vicepremier și fost ministru al dezvoltării regionale, un bistrițean tânăr, care, dacă nu ar intra în jocurile altora, ar putea avea un viitor„, a afirmat Ionuț Simionca.

Totodată, deputatul bistrițean și-a arătat îndoiala privind posibilitatea realizării în timp scurt a unui asemenea proiect care nu are alocate fonduri din bugetul național.

Cine mai crede că PSD poate construi o sală polivalentă cu 2.675 de locuri, o pistă de atletism, terenuri de handbal, tenis și baschet, dar și sute de locuri de parcare în numai 20 de luni, cu bani inexistenți de la Guvern? Ce au făcut până acum, atâția ani de când au preluat Primăria Bistrița și Consiliul județean? Toate acestea se petrec în condițiile în care avem deja un stadion în oraș, care poate fi modernizat cu mult mai puțini bani, și în condițiile în care există o hotărâre mai veche a Consiliului local Bistrița referitoare la amenajarea Pădurii Codrișor ca parc. Nu are nici un sens să ridici o Sală Polivalentă la marginea orașului, unde cetățenii nu mai pot ajunge ușor pe jos. Este doar praf în ochii oamenilor și manipulare electorală pentru a masca un proiect dezastruos și inutil – pârtia de schi. Noroc că nimeni nu mai crede astfel de minciuni prin care banii bistrițenilor sunt îngropați în dealul Cocoșului„, a mai arătat Ionuț Simionca.

1 COMENTARIU

 1. STIMATE DOMN, TOTI, DAR ABSOLUT TOTI POLITRUCII VINDETI ” GOGOSI SI MINCIUNI ” ELECTORALE , Unul nu sunteti mai bun ca celalalt !
  Mai bine ati face propunerile necesare , SA MODIFICATI CONSTITUTIA SI ROMANIA ORI SA DEVINA O REPUBLICA PREZIDENTIALA, ORI UNA PARLAMENTARA , dar asa strutzo-camila cum este astazi, cand presedintele este de o cu totul alta factura POLITICA decat cei care sunt la guvernare… ESTE PORCARIA… PORCARIEI POSIBILE SI CARE NE CARACTERIZEAZA CA FIIND NISTE ” VIRUSATI LA MICROCIPURI ” ! MAAAA…. ORI ” CEA ” …. ORI ” HAIS „… DAR SA MERGEM DR.ACULUI INTR-O DIRECTIE… CA ASA TOT CE FACE AL DE STANGA DISTRUGE AL DE DREAPTA SI INVERS , BLOCEAZA, ANULEAZA ORI PUNE IN APLICARE
  ” deindata ” ca Johannis asta al nostru , in BATAIE DE JOC !
  Faceti dr.acului ca in America , China … sau Rusia… unde presedintele tzarii sa fie si sef al guvernului si cu asta basta, apoi ori de stanga ori de dreapta , dar NICIDECUM ASA CA AICI LA NOI !
  FARA SUPOARARI, DAR CONSTAT FAPTUL CA majoritatea covarsitoare de ” pro.sti.me ” care se afla in aceasta diaspora plecati ori stabiliti acolo… ( dar nu numai ) … habar nu are si nu intelege aceasta strutzo-camila de la noi si toti cred ca presedintele tzarii ( gen Gica Contra ) ” face EL si desface ” … toate ” vrajile ” din aceasta tzara … si NU PRICEPE CA PRESEDINTELE TZARII AICI LA NOI ESTE DOAR … ” Gica Contra ” si atat , ca Parlamentul este una si Presedentia este alta si ca presedintele tzarii nu face altceva decat ” deindata … sa puna dopul sau ba…la sticla umpluta ori golita ” de Parlament .
  NO PRICEPUT-ATI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here