Ionuţ Simionca: „Este o realitate dură, dar astăzi nu se va schimba conducerea PSD”

44

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea va rămâne în continuare conducătorul Partidului Social Democrat, a declarat deputatul bistriţean, preşedinte al organizaţiei judeţene PMP, Ionuţ Simionca, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată vineri. 

 

„O să vedeţi că după CEX-ul de astăzi Liviu Dragnea va rămâne în continuare Suleyman Magnificul al PSD, este o realitate dură, dar astăzi nu se va schimba conducerea PSD”, spune deputatul bistriţean, Ionuţ Simionca.

Preşedintele PMP B-N, este de părere că toţi aşa zişii denunţători PSD, nu pot fi consideraţi eroi ai luptei anti-Dragnea.

„Toţi cei din PSD sunt la fel şi în niciun caz, aşa zişii denunţători PSD nu puteţi să îi consideraţi eroi ai luptei anti-Dragnea. Până acum nu au zis nimic, au preferat să tacă şi să se supună direcţiei preşedintelui PSD. Noi am asistat în ultimele zile la o bătălie internă PSD, dar nu o bătălie pentru români, ci o bătălie pentru ciolan. Dragnea a învăţat jocul şi o să vedeţi că după toate negocierile şi promisiunile făcute azi noapte, aseară, astăzi, până la ora CEX-ului a reuşit să-i liniştească pe cei care s-au revoltat, le-a promis funcţii a redistribuit resurse, un minister în stânga, o agenţie în altă parte şi uite aşa i-a liniştit pe toţi cei din PSD”.

 

Preşedintele PMP B-N, Ionuţ Simionca spune că este nevoie de o strategie formată din trei paşi pentru ca lucrurile să se îndrepte în România.

„Unul dintre paşi este demolarea Guvernului Dăncilă şi înlocuirea cu un Executiv responsabil care să gestioneze lucrurile până în 2020,  pasul doi este trimiterea PSD în opoziţii şi eliminarea tuturor căilor prin care PSD-iştii consumă pentru ei înşişi resurse financiare de la bugetul de stat, iar pasul trei este modificarea legii electorale, revenirea la doua tururi de scrutin, e singura şansă reala prin care PSD poate fi învins şi se poate reveni la o normalitate”, a adăugat Simionca.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Imi place ca deja ati inteles asta stimate domn !
    PSD nu este Dragnea, nu a inceput si nici nu se sfarseste cu ” Domnia Sa ” care oricum este pe sfarsite ! Problema este ca ati inceput sa purtati „pampersi ” si sa „faceti pe voi ” de spaima si de groaza lui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here