Ionuţ Simionca, preşedintele Mişcării Populare Bistriţa-Năsăud, va candida pentru funcţia de primar al Bistriţei la alegerile locale din iunie 2016.

 

Colegiul Național al Mișcării Populare  întrunit sâmbătă 16 ianuarie l-a validat prin vot în unanimitate pe președintele MP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca candidat la Primăria municipiului Bistriţa, se arată într-un comunicat al MP Bistriţa-Năsăud.

Ionuţ Simionca a afirmat că obiectivul MP este să câștige cât mai multe primării și să obțină un vot politic „foarte bun” la consiliile locale.

„Este un an important, Mișcarea Populară este hotărâtă să facă istorie anul acesta și sunt convins că vor obține rezultate excepționale candidații noștri, foarte mulți tineri care pentru prima dată intră în competiția electorală”, a mai precizat Simionca.

Potrivit preşedintelui MP Bistriţa-Năsăud, „toți oamenii de bună-credință sunt bine-veniți în MP, dar obiectivul partidului este să aducă oamenii care nu au mai făcut politică. Nu vrem să facem alianțe înainte de alegeri și nu vom susține oameni care candidează independenți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here