Ioan Turc (PNL): ”În ceea ce privește referendumul, mergeți la vot!”

55

Președintele PNL B-N, Ioan Turc le-a transmis oamenilor de pe Valea Meleșului, în cadrul Târgului de toamnă de la Chiochiș, un mesaj legat de referendumul pentru definirea familiei. 

 

”În ceea ce privește referendumul, mergeți la vot! Într-adevăr, era mai bine dacă referendumul ar fi fost organizat deodată cu alegerile europarlamentare sau ar fi fost mai bine dacă referendumul ar fi conținut și alte întrebări în ceea ce privește modificarea Constituției, dar este decis referendumul: va avea loc pe 6 și 7 octombrie. (…)Vedem ce se întâmplă în unele state europene, în SUA. Nu cred că este normal ca un cuplu de homosexuali să înfieze copii. Ei încep curând un tratament nediscriminatoriu și continuă cerând dreptul la căsătorie, la înfiat copii și așa mai departe”, a spus președintele PNL.

De asemenea, președintele PNL, Ludovic Orban a declarat că referendumul pentru definirea familiei tradiționale prin revizuirea Constituției nu trebuie politizat, fiecare liberal urmând să se ”poziționeze” după cum îi dictează conștiința.

2 COMENTARII

  1. Ptr ce domnul Nelutzu, sa participam si noi la intrebarea aia ne.roa.da si la risipa banului public, pentru o ideie extremista la niste preoti, popi sau pastori de biserici , care nu pricep ei ca n-are nici o legatura casatoria cu familia ? ? ? Dvs sunteti jurist… de ce nu le explicati oamenilor cum sta ” treaba ” ?

  2. HALOOO, DOMNUL NELU, INFIEREA O POATE FACE ORICE PERSOANA FIZICA , CARE INTRUNESTE CONDITIILE INFIERII SI N-ARE IMPORTANTZA CA-I HOMO SAU BA . Ori mergem noi la aceasta votare , ori ba, ori votam noi pentru sau contra, infierile nu vor putea fi oprite sau interzise acestor categorii de ” inversi ” . Ne place sau ba asta este , legea infierilor nefacand aceasta discriminare .
    Nu amestecati lucrurile ca nu este cazul . Trebuia efectiv pusa intrebarea
    > DORITI SA FIE SCHIMBATA IN CONSTITUTIA ROMANIAI, EXPRESIA ” DINTRE SOTI ” CU NOTIUNEA DE ” DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE ” ? < si cu asta era rezolvata problema , reglementandu-se si faptul ca la noi casatoriile sunt monogame si nu bigame , deoarece "soti" poate fi interpretativa in ambele sensuri . Dar, domnul Nelu, pentru asta trebuie sa ai si facultatea de " geografie " probabil ca …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here