Moțiunea de cenzură nu reprezintă o urgență pentru PNL, reprezintă o urgență pentru România, datorită modului absolut defectuos în care PSD, cu guvern minoritar nefuncțional, administrează țara, este opinia liderului PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Nu mai putem vorbi de guvernare atunci când facem trimitere la PSD„, a precizat Turc.

Potrivit acestuia, dacă moțiunea de cenzură va trece, PNL are obligația de a veni cu câteva măsuri, „care să readucă bunul simț în politică„.

Mă refer la fomarea unui guvern cu nu mai mult de 15-16 ministere, mă refecr la abrogarea de îndată a Ordonanței 114 care a produs foarte multe perturbări în economia românească și datorită căreia plătim mai mult pentru tot ce înseamnă utilități, eliminarea supraaccizei la carburant, care este o povară pentru toți oamenii care trăiesc în această țară, lăsând la o parte faptul că destinația acestor bani care ar fi trebuit să meargă pentru construirea de drumuri și autostrăzi, a rămasă o minciună a PSD. De fapt toți banii nu fac decât să acopere deficitul bugetar pe care PSD îl adâncește cu fiecare zi. De asemenea, eliminarea impozitarea contractelor part-time care a afectat o piață a muncii și așa cu nenumărate probleme„, a afirmat liberalul bistrițean.

Potrivit lui Ioan Turc, PNL va elimina și pensiile speciale.

Nu vom avea încotro și va trebui să luăm taurul de coarne pentru eliminarea pensiilor speciale. Acestea sunt câteva dintre măsurile pe care PNL este obligat să le ia imediat după ce va ajunge la guvernare, repet, în situația în care moțiunea de cenzură va avea succes„, a spus președintele PNL Bistrița-Năsăud, adăugând că „încrederea în actul de guvernare și în cei care guvernează, încrederea investitorilor străini în mediul economic din România, sunt urgențe de care trebuie să ținem cont„. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here