Omul de afaceri Ioan Moldovan, care s-a aflat ani de zile în topul celor mai bogaţi români, s-a apucat de vândut tot ce ţine de turism. Acesta a scos la vânzare toate cele trei hoteluri ale sale, pentru care cere exorbitanta sumă de 24 de milioane de euro.


Ioan Moldovan a început anul cu stângul. Chiar la început de an acesta a fost nevoit să concedieze jumătate dintre angajaţii de la abatorul din Şieu Măgheruş. Cum angajaţii concediaţi reprezintă jumătate dintre angajaţi, Ioan Moldovan a fost nevoit să anunţe Agenţia Judeţeană de Ocupare şi Formare a Muncii cu câteva luni înainte. Oamenii rămân fără loc de muncă din data de 15 martie.

Fabrica de procesare din Bistriţa şi vechiul abator vor funcţiona, însă cu activitate redusă substanţial. Când toată lumea a crezut că este vorba doar de un hop, peste care Moldovan va trece rapid, se pare că acesta a decis să schimbe macazul la 180 de grade. Ce înseamnă asta ? Ei bine, omul de afaceri renunţă la tot ce deţine în zona de turism.

Acesta a scos la vânzare toate cele trei hoteluri pe care le deţine, începând cu Hotel Castel Dracula din Pasul Tihuţa şi terminând cu Hotel Coroana de Aur şi Hotel Codrişor. Semn că decizia este una foarte nouă este şi faptul că omul de afaceri încerca „resuscitarea” Codrişorului şi impunerea acestuia pe partea de organizat nunţi şi evenimente, după ce a reorganizat teresa restaurantului şi a transformat-o practic într-un cort de vară…


Citeste mai mult cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

Andreea Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here