Prim-vicepreşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ioan Cârcu, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că cetăţenii din oraşul Beclean şi zonele adiacente sunt nemulţumiţi de modul în care îşi desfăşoară serviciile compania Supercom, dar şi de tarifele foarte mari practicate de compania de salubritate.

 

„Nu este posibil să plătim tarife de trei ori mai mari decât a început iniţial acest proiect european, iar oraşele şi în special zonele urbanizate să fie dezastru în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor. Ştim cu toţii cum au ajuns cei de la Supercom să fie singuri în judeţ cu prestarea acestui serviciu. S-a crezut că sunt pentru o perioadă determinată şi scurtă, însă uitaţi-vă că sunt imediat doi ani, în septembrie, de când fac bani cu grămada de pe pielea bistriţenilor”, a declarat prim-vicepreşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ioan Cârcu.

Cu privire la acest subiect, deputatul PMP Ionuţ Simionca a declarat: „Inacceptabil! Cu toţii ştim că e o problemă, plus că la nivel de municipiu este o problemă şi de estetică. Vedeţi toate aceste tomberoane metalice care sunt aşezate de-a lungul bulevardului. (…) Pe noi ne interesează siguranţa, sănătatea cetăţenilor şi felul în care sunt trataţi. Dacă plătesc tarife atât de mari, ar fi normal să aibă şi servicii la o calitate minimă sau la un nivel minim”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here