Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la poligonul de tragere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj din municipiul Craiova, în urma căruia a ars izolaţia interioară a tavanului pe aproximativ 250 mp.

Potrivit ISU Dolj, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit provocat de un cablu electric neizolat corespunzător.

IPJ Dolj precizează că, imediat după izbucnirea focului, a fost solicitată intervenţia unor echipaje din cadrul ISU, iar până la venirea acestora poliţiştii aflaţi în serviciu au acţionat cu extinctoare, pentru izolarea incendiului, care a fost stins ulterior de pompieri.

„În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, fiind înregistrate doar pagube materiale. Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit ulterior. În cauză, sunt efectuate în continuare verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a izbucnit incendiul”, a informat Biroul de presă al IPJ Dolj.

La faţa locului, pentru stingerea focului, au intervenit angajaţi ai Detaşamentul 1 Pompieri Craiova cu cinci autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără şi degajare mare de fum în interiorul locaţiei, în special la tavanul acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, cu posibilităţi de propagare la întreaga suprafaţă interioară. În urma acestuia a ars izolaţia interioară a tavanului pe aproximativ 250 mp. Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric (cablu electric neizolat corespunzător)”, a arătat ISU Dolj, citată de Agerpres.

Citește și: A fost identificat autorul falsei amenințări cu bomba din Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.