Autorul falsei ameninţări cu bombă de la o bancă din municipiul Bistriţa, situată lângă Palatul Administrativ, a fost identificat în persoana unui bistriţean în vârstă de 38 de ani, a anunţat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

În baza unui mandat de percheziţie domiciliară, poliţiştii au ajuns la locuinţa bărbatului, care, devenind agitat, a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv.

Acesta a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Tot în cadrul cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras, în cursul zilei de miercuri, un telefon mobil dintr-un magazin de profil din Bistriţa şi a condus autoturismul unui cunoscut, fără încuviinţarea acestuia, pe raza municipiului.

Investigaţiile continuă în cadrul unui dosar penal deschis de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Apelul la 112 care anunţa plasarea unei bombe în sediul unei bănci din Bistriţa a fost făcut miercuri, în jurul orei 13,40.

A fost evacuat nu doar sediul băncii, ci şi întreg Palatul Administrativ, care adăposteşte Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean, precum şi alte imobile din jur. 

Citește și: Autoritățile bistrițene, pe jar din cauza unei alerte de explozie la o bancă din municipiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.