Imagini exclusive cu judecătoarea Ana-Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, filmată în timp ce se droghează.

Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava a fost pusă sub acuzare de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru o serie de infracțiuni grave, inclusiv luare de mită și trafic de droguri.

Potrivit rechizitoriului întocmit, judecătoarea a fost implicată în protejarea traficanților de droguri, consumând droguri împreună cu aceștia și furnizându-le informații confidențiale despre anchetele penale în curs. Imaginile surprinse în galeria foto o arată pe Ana Maria Chirilă consumând cocaină.

Aceasta a fost reținută după ce s-a descoperit că furniza traficanților informații despre investigațiile DIICOT, inclusiv despre percheziții. Se pare că a fost racolată de o grupare de traficanți de droguri, unul dintre aceștia devenindu-i chiar iubit.

Rechizitoriul menționează că judecătoarea consuma frecvent cocaină în prezența copiilor săi minori și avea în permanență cantități de droguri în locuința sa.

Deși nu este clar cum a ajuns în contact cu traficanții, este cert că a devenit un membru de bază al grupării, având o relație intimă cu unul dintre interlopii protejați, pe care îi informa despre supravegherea sau perchezițiile planificate împotriva lor.

În plus, a restituit interlopilor mașini și alte bunuri furate prin hotărâri judecătorești și a dispus eliberarea unora din arest.

Atât procurorii, cât și judecătorii consideră că trebuie să rămână în arest preventiv, având în vedere gravitatea faptelor și funcția sa de magistrat, care este crucială pentru statul de drept și încrederea în justiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.