Gheorghe Dincă a ajuns joi dimineață la sediul DIICOT, pentru a fi audiat de procurori. Acesta este audiat la cererea sa, după ce s-a razgandit si a declarat că NU a ucis-o pe Luiza Melencu. Dincă şi-a schimbat declaraţia după ce, timp de şase luni, a susţinut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Audierea de azi este extrem de importanta in conditiile in care dosarul trebuie trimis în judecată până pe 22 ianuarie. În caz contrar, Dincă trebuie eliberat din arestul preventiv. 

Amintim că Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația, susținând acum că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Asta după ce, la începutul anchetei în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă susținuse că a omorât-o atât pe Luiza Melencu, de 18 ani, cât și pe Alexandra Măceșanu, de 15 ani. În acest sens, Gheorghe Dincă a cerut să fie audiat de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Cererea înaintată de Gheorghe Dincă vine la câteva luni după ce procurorii DIICOT nu au reușit să stabilească prezența Luizei Melencu în locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă. Gheorghe Dincă a fost reținut, fiind acuzat de uciderea anul trecut a tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here