Probabil că a avut un motiv mai serios decât distanţa când a decis să pună capăt relaţiei cu el, dar acum l-a uitat, iar „Frumoasa şi Bestia” în variantă modernă se reface.
Hayden Panettiere a ajuns la concluzia că ciorba reîncălzită este mai bună decât una nouă, aşa că s-a întors în braţele lui Wladimir Klitschko, după ce s-a despărţit de jucătorul de fotbal american Joe McKnight, de la New York Jets. 
Actriţa şi boxerul, care au fost împreună din 2009 până în 2011, au pretins, la început, că sunt doar buni prieteni, dar acum au fost surprinşi plimbându-se romantic pe plajă, în Miami. Şi, cum se ţineau de mânuţă, este greu să mai invoce simpla amiciţie.
Vedeta în vârstă de 23 de ani nici măcar nu a părut să facă efort pentru a-l cuceri pe ucraineanul de 36. Aproape nemachiată, blonda era toată numai un zâmbet. Ca şi sportivul, de altfel, deşi faţa lui de obicei fioroasă cu greu te-ar fi lăsat să crezi că poate fi şi veselă.
Iar lumea nu a putut decât să admire cuplul format din fragila tânără, înaltă de numai 1,57 metri, şi malacul de 1,98 metri. Dar, când dragostea este mare, ce contează statura sau greutatea! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.