Klaus Iohannis se va confrunta cu Viorica Dăncilă în turul doi, potrivit exit-pollurilor efectuate de Centrul de Sociologie Urbană și Regional (CURS) în parteneriat cu Avangarde și IRES. Datele sunt valabile pentru ora 19.00.

Exit-poll CURS – Avangarde:

Klaus Iohannis (PNL) – 39%

Viorica Dăncilă (PSD) – 22,5%

Dan Barna (USR-PLUS) – 16,4%

Mircea Diaconu (Alianța Un Om) – 7,9%

Theodor Paleologu (PMP) – 6,1%

Kelemen Hunor (UDMR) – 3,9%

Ramona Bruynseels (PPU-SL) – 1,9%

Alexandru Cumpănaşu (independent) – 1,2%

Exit-poll IRES:

Klaus Iohannis – 38,7%

Viorica Dăncilă – 22%

Dan Barna – 16,1%

Mircea Diaconu – 8,2%

Theodor Paleologu – 5,6%

Kelemern Hunor – 4,6%

Ramona Bruynseels – 2%

Alexandru Cumpănaşu – 1,2%

1 COMENTARIU

  1. In actuala conjunctura in care PSD-istii cu Veroica lor s-au facut de tot c*catul … era indubitabil ca Johannis, ca un veritabil ” Gica Contra ” … va intra si in turul 1 si 2…
    Din prostia PSD-istilor, care au tinut dinadins ca Veorica sa intre in turul 2, Johannis o sa-o bata ” la c*r ” de o s-o stinga … , in loc PSD-ul sa fi sustinut prin protocol pe „Hastag”… sau oricare alt partid din opozitie… si atat in turul 1 cat si 2… sa voteze IMPOTRIVA LUI GICA CONTRA , de care aceasta tzara ar fi scapat definitiv , pentru ca NICIODATA N-A FOST PRESEDINTELE ROMANIEI , nu este si nici nu va fi vreodata , ci exclusiv al unei minoritati hulite si detestate de marea majoritate romaneasca !
    DIASPORA NU INSEAMNA ROMANIA ! DIASPORA INSEAMNA ” INSTRUMENTUL , SULITZA SI PUMNUL IN GURA ” folosit de dusmanii nostri si care ar vrea sa ne desfiintzeze ca stat national, social si inalienabil .
    Mai Robytza, nu ti-e rusine si greu in Fata Lui Dumnezeu sa te implici in aceasta politica mizerabila, in loc sa te duci tu la Sfanta Biserica ma… sa raspandesti tu ” cuvantul Lui Dumnezeu ” ma …. !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here