În următoarele numere ale ediției tipărite Gazeta de Bistrița vom prezenta mai multe dovezi cu privire la organizarea de licitații trucate, mafia din justiția bistrițeană și rețetele de „succes” prin care oamenii legii se vând contra unor sume ce depășesc miile de euro!

Ne bucurăm să avem prilejul de a vă informa corect și a publica informații ce alte ziare din Bistrița-Năsăud ar ezita! Cu această ocazie încurajăm cetățenii care au avut contact cu justiția bistrițeană și s-au simțit neîndreptățiți.


 

    La începutul acestei săptămâni, Gazeta de Bistrița v-a prezentat pe larg un subiect ce îi avea ca protagoniști pe soții Andronesi, cei doi executori din oraș și pe soții Moldovan- bistrițenii ce erau pe punctul de a-și pierde casa în favoarea nepoților lui Ovidiu Puțura.

 

Revenim așadar cu dovada, pe care Curtea de Apel Cluj a respins-o la dosar, prin care soții Andronesi refuzau să îl lase pe Costică Moldovan să plătească datoria în baza căreia era pus sechestul pe casă.

Din filmare reiese cum Andronesi l-a bruscat și amenințat pe Costică Moldovan, iar soția executorului l-a jignit pe acesta.

Miza? Una sigură: aplicarea unei sentințe în defavoarea lui Moldovan și în favoarea nepoților lui Ovidiu Puțura, cei care locuiesc la parterul casei cu pricina.

Amenințări precum „te calc în picioare” și „după ce se termină toată treaba asta o să ne întâlnim noi” sunt câteva dintre replicile executorului Andronesi deoarece, Moldovan ar fi aflat la timp că în câteva zile casa urma să îi fie scoasă la licitație, culmea evaluată la un preț infim față de nivelul pieței.

După cum se poate constata din filmare, atât Valerian Dorin Andronesi cât și soția acestuia l-au jignit și au încercat să îl facă pe Moldovan să semneze acte fără a i le da spre citire. Ofensele sunt șocante având în vedere că acesta trebuia să facă o plată la biroul executorului!

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.