Fără venituri licite, Adrian Groșan deține o vilă cu piscină și o limuzină de marcă la poartă, în comuna Uriu! Sursele Gazeta de Bistrița susțin că Groșan ar mai avea proprietăți și în Cluj-Napoca.

Imaginile de mai jos, vorbesc de la sine.

Pe numele lui Groșan există înregistrată, din 2018, o firmă – Mirko Gold Trans SRL – cu obiect de activitate „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”, dar care din cei 5 ani de activitate de până acum în 4 a înregistrat cifră de afaceri zero. Doar în 2020, în plină pandemie, cifra de afaceri a ajuns la 16.500 lei, cu un profit minuscul de doar 1.500 lei. Trebuie menționat că firma este deținută jumi-juma împreună cu fosta sa soție.

Reamintim că, Adrian Groșan a fost arestat preventiv pe data de 7 aprilie de procurorii DIICOT Cluj pentru trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, alături de alți doi bărbați, respectiv Tudor Cîrje și Horea Popa.

Potrivit procurorilor DIICOT, începând cu vara anului 2022 cei trei inculpați au procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct, droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj.

La data de 06.04.2023, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de aproximativ 800 de grame de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive (3-CMC). În sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate în cauză a fost descoperită și ridicată cantitatea de aproximativ 1,7 kilograme de canabis.
Ulterior, în continuarea cercetărilor efectuate în cauză, în interiorul unui autoturism au fost identificate și ridicate cantitățile de peste 26 de kilograme canabis și 18 kilograme substanță cristalină (3-CMC).
De asemenea, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și indisponibilizate sumele de peste 340.000 de lei și 4000 de euro.

CITEȘTE ȘI:

Adrian Groșan riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare. Substanța pe care o vindea se încadrează în tabelul drogurilor de mare risc

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.