EXCLUSIV! UPDATE: Cazul bărbatului dispărut din Coșbuc: CRIMĂ! Procurorii au un suspect, un minor de 16 ani

2400

În cazul bărbatului din Coșbuc, dispărut misterios fără urmă în timp ce se afla la locul de muncă, despre care Gazeta de Bistrița a scris AICI, începe să se facă lumină. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud sunt tot mai convinși că este vorba despre o crimă și au deja un suspect.

 

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, procurorul Dragoș Nicolescu, a confirmat pentru Gazeta de Bistrița că, în cazul de la Coșbuc a fost deschis un dosar penal pentru omor.

„În cazul de la Coșbuc, facem cercetări penale într-un dosar de omor. Deocamdată atât vă putem comunica”, a declarat Dragoș Nicolescu, pentru Gazeta de Bistrița.

Conform unor surse neoficiale, tânărul suspectat de crimă a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Știrea inițială:

Surse ale Gazeta de Bistrița au dezvăluit faptul că, anchetatorii ar fi stabilit că Radu Tîrnovan a fost ucis cu sânge rece. Agresorul este, se pare, un minor în vârstă de 16 ani, a cărui familie locuiește  într-un canton de cale ferată, aflat în imediata vecinătate a firmei la care victima era angajată. Cei doi se cunoșteau de multă vreme, dar deocamdată nu se știe ce l-ar fi determinat pe adolescent să comită o faptă așa gravă, în condițiile în care oamenii din sat îl știau drept un copil liniștit, care nu făcea probleme, dar un introvertit.

Anchetatorii au elucidat, se pare, și misterul legat de faptul că Radu Tîrnoveanu a fost văzut în imaginile surprinse de camerele de luat vederi din incinta firmei, doar întrând în spațiul care găzduiește centrala termică și tocătorul, fără să mai iasă vreodată de acolo.

Explicația constă în faptul că, în partea opusă intrării în centrală mai există o ușă, pe unde este evacuată cenușa rezultată, și care duce exact spre zona locuinței minorului. Potrivit surselor noastre, în spațiul cuprins între centrala termică și casa minorului, anchetatorii au găsit mai multe mucuri de țigară, proaspete, semn că cineva a fost acolo în zonă.

Aceleași surse au dezvăluit că toate probele în posesia cărora au intrat procurorii au indicat că făptașul ar fi adolescentul de 16 ani și mai mult decât atât, acesta și-ar fi recunoscut faptele, iar ulterior s-a efectuat și o reconstituire la fața locului. Totodată, anchetatorii au mai stabilit că după ce victima a fost ucisă, aceasta a fost aruncată în flăcările din incineratorul centralei.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here