Un bărbat din Coșbuc, dispărut de aproape 24 de ore de la locul de muncă! Procurorii iau în calcul o crimă

844

Un bărbat din Comuna Coșbuc este negăsit de miercuri seara, deși acesta se afla chiar la locul de muncă, o firmă de procesare a lemnului care funcționează chiar în localitate. Acesta a fost văzut ultima dată, pe camerele de supraveghere, intrând în camera unei centrale termice, care alimenta două uscătoare de lemn și se afla și un tocător de rumeguș. Conform unor surse ale Gazeta de Bistrița, lângă tocătorul respectiv ar fi fost găsită doar o haină pe care bărbatul o purtase la muncă.

 

Radu Tîrnoveanu, un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna Coșbuc, este căutat neîncetat de miercuri seara, după ce acesta a dispărut chiar de la locul de muncă. Acesta era angajatul unei firme de procesare a lemnului din localitate și avea în pază sala centralei termice. În aceeași zonă se află și un tocător de lemne, prin care sunt trecuți buștenii și curățați de coajă.

Potrivit surselor Gazeta de Bistrița, bărbatul ar fi dispărut în jurul orei 22:30, în timp ce ar fi vorbit cu soția sa la telefon. La un moment dat, femeia ar fi auzit niște vaiete, după care convorbirea s-a întrerupt brusc. Degeaba a încercat mai apoi să își contacteze din nou soțul, telefonul acestuia era deja închis.

Se pare că bărbatul a fost surprins intrând în spațiul în care se află centrala termică de camerele de supraveghere, însă nicio imagine nu indică și ieșirea lui din incintă. Colegii săi l-au căutat peste tot, prin fabrică și prin împrejurimi, însă bărbatul nu a fost găsit nici viu nici mort.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, care îl consideră suspect și iau în calcul și varianta unei crime, potrivit surselor noastre.

Procurorii și polițiștii au prelevat probe, pe care urmează să le analizeze, în încercarea de a desluși acest mister.

Sursele Gazeta de Bistrița susțin că, în mod ciudat, în zona centralei termice și a tocătorului nu au fost găsite urme de sânge, ci doar niște bucăți de carne care au fost ridicate de criminaliști pentru a se putea stabili dacă sunt de proveniență umană sau animală.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here