Pompierii vâlceni au făcut evacuări pe o rază de siguranță, sâmbătă dimineață, pe DN 7, în zona localității Racovița de pe Valea Oltului, în urma unui accident în care au fost implicate o cisternă GPL și un tir cu remorcă frigorifică.

Autoritățile au transmis că nu există scurgeri GPL, dar a curs motorină pe carosabil. În urma accidentului nu au rămas persoane încarcerate, dar unul dintre șoferi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul este complet blocat, potrivit ISU Rm Vâlcea.

”Echipajele de la Stația Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranță și au evacuat persoanele din zonă. În urma recunoașterii și a măsurătorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depășiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, a transmis ISU Râmnicu Vâlcea.

La intervenție s-au deplasat pompieri de la Stația Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj CBRN de la Detașamentul de Pompieri Rm.Valcea.

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fondur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.