Ioan Sidor Bodescu a fost premiat cu prestigiosul premiu lădița de aur. Și nu pentru ce s-a întâmplat ieri sau săptămâna trecută, ci pentru faptele sale de arme din 2003.

În toamna anului 2003 șeful economicului de atunci al IPJ Bistrița-Năsăud trudea în soarele iberic în provincia Tarancon la strâns struguri. De dimineața și până noaptea harnicul polițist bistrițean, ofițer superior în acea vreme, muncea ca ultimul marocan la strâns recolta de struguri. În zona Tarancon. Și pentru că nimeni nu a reușit să-l întreacă în hărnicie în ultimii 20 de ani patronii podgoriei s-au hotărât să-l premieze abia acum.

Nimeni n-a reușit în ultimele două decenii să-l depășească la viteza de cules struguri așa că astăzi se poate bucura de premiul primit.

Iată că Bodescu se pricepe nu numai la poker și alte milițienisme, ci și la recoltat struguri. Și-am încălecat pe o șa și v-am zis povestea așa!

1 COMENTARIU

  1. Îi doresc domnului Bodescu spor la treabă în această activitate de cules de struguri! Se pare că este activitatea pe care a reuşit să o facă cu integritate irefutabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.