Incredibil, dar adevărat: Becali are blog! Gigi a căzut în păcatul blogosferic, asta după ce nu demult declara că “globurile sunt controlate de SRI şi SIE”. Nu o fi nici dracul aşa de negru precum pare…

 
Articolul de debut a fost postat în stilu-i caracterisitc: “Mi-am tras blog, hahalerelor”, însă ulterior a fost scos. Apreciez însă faptul că omul a fost cinstit de la bun început, mărturisind că nu el va scrie articolele, pentru că nu se prea înţelege cu mouse-ul şi tastatura. Asta nu că l-aş fi banuit… Totuşi războinicul luminii susţine sus şi tare că ideile exprimate pe blog sunt ale lui… doar el le dictează. Nu zău? Totuşi parcă nu par ieşite din gura lui Gigi aceste vorbe: “Este crucial pentru această luptă să înţelegeţi că eu nu mai pot fi locomotiva voastră. Votul uninominal va avea un registru total diferit faţă de ceea ce a existat până acum”.
Aşadar ciobanul devenit latifundiar a fost luat de val şi s-a decis să îşi posteze, ţac-pac, “cugetările” on-line. Ceea ce m-a surprins cu adevărat a fost numărul mare de vizitatori pe care îl are blogul lui Gigi, însă ceea ce nu m-a surprins deloc a fost duiumul de comentarii în care ex-oierul e ridicat în slăvi. Astea oare tot el le dictează?
Totuşi cele mai multe articole postate pe blogul becalian sunt legate de supărările războinicului. Una din cele mai ilare se referă la poziţiile ocupate de el în cele două topuri ale bogătaşilor din ţara noastră. Credinciosul credincioşilor e supărat foc că nu este prezentat şi în topul realizat de cei de la Adevărul ca cel mai bogat roman: “În Top 300 Capital, averea mea e estimată la 2,5 miliarde euro şi sunt pe primul loc, iar în Top 500, proprietăţile mele valorează doar 700-750 milioane şi ajung pe locul 7. Păi cum să fie posibilă şi reală o diferenţă atât de mare? Adică am de trei ori şi jumătate mai puţini bani? Păi numai firmele mele, fără pământuri şi restul averii, valorează 700 de milioane de euro” – se revoltă cel care scrie blogul becalian.
Există oare posibilitatea, acum că şi-a tras şi blog, să se limiteze la exprimarea „cugetărilor” doar online? Sincer mă îndoiesc, doar personajul iluminat are, din păcate, mereu vorbe de duh de interes naţional.

Iulia Balazs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.