Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud au deschis un dosar penal în cazul femeii din Salva, infectată cu CoVid-19. Dosarul a fost deschis IN REM, sâmbătă, chiar în ziua în care femeia a primit rezultatul testului medical.

Potrivit datelor publicate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud, femeia a fost internată, pe 15 martie, în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa, cu simptome de febră şi tuse iritativă, primele simptome avându-le la domiciliu pe 5 martie.

Pe 20 martie, starea pacientei s-a agravat brusc, astfel că a fost transferată la secţia ATI a SJU. Aceasta a fost testată pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost transferată la Spitalul de boli infecţioase Cluj-Napoca.

La internare, pacienta a declarat că nu ştie să fi fost în contact cu persoane diagnosticate cu COVID-19 sau cu persoane întoarse recent din străinătate şi nici nu a călătorit în ultimele 14 zile în străinătate„, se menţionează în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here