PNL a reușit astăzi introducerea pe ordinea de zi și adoptarea proiectului de lege care prevede măsuri privind creșterea drepturilor salariale ale personalului din sistemul de asigurări sociale de sănătate, răspunzând astfel solicitărilor angajaților CNAS, care au protestat în ultima perioadă, anunță deputatul Diana Morar, pe pagina sa de Facebook.

„În această dimineață, liderul BNS, Dumitru Costin, și-a asumat reluarea activității în cel mai scurt timp, după adoptarea PLX 172/2023, astfel că angajații caselor de asigurări de sănătate vor începe de astăzi efectuarea plăților pentru spitale, servicii medicale și medicamente.

În plus, este important de menționat că modificările realizate de acest proiect de lege implică fondurile proprii ale CNAS, fără să pună presiune pe bugetul de stat, dar repară o serie de inechități importante între angajații din domeniul asigurărilor sociale de sănătate și cei din alte instituții, cu funcții similare”, mai precizează aleasa bistrițeancă.

1 COMENTARIU

  1. demagogie ieftina! cum adica PNL? a vandut Rares cesul de la mana??? le dati bani ca sa va voteze…despre ce vorbim!!! ca la pensionari spuneti ca se baga tara in faliment daca le cresteti pensiile!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.